Resultaten voor jouw website

jouw website
8 tips om beter te scoren met jouw website Ikgastarten.
Die vaker gebruikt worden dan een computer. Jouw potentiële klant checkt in de trein zijn twitteraccount en wordt via een tweet doorverwezen naar jouw website. Dan is het handig als deze website ook volledig en leesbaar op zijn mobiele telefoon verschijnt.
Is jouw website gehackt?
Gebruik daarom altijd de laatste versie van jouw cms. Wanneer je voor jouw website geen bekend cms gebruikt, betekent dit niet dat je website geen lekken bevat. Ook wanneer je jouw website zelf hebt gebouwd of laten bouwen, is het mogelijk dat jouw code lekken bevat.
Checklist: voldoet jouw website nog in 2019?
Jouw website kun je meten met gegevens uit Google Analytics. Zonder de statistieken weet je niet hoe jouw website presteert en kun je jouw website niet optimaliseren. Google Analytics is een gratis tool waarmee je een hoop gegevens kan verzamelen over je websitebezoekers.
De beste hosting voor jouw website vind je bij Webplace4u Webplace4u.
Voor betrouwbare hosting van jouw webpakket ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw website is voor ons belangrijk en wij zorgen ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is. Voor meer informatie of om even kennis te maken kun je altijd contact met ons opnemen.
WordPress Webdesign Jouw website in WordPress.
Je website is een belangrijke schakel in het behalen van online resultaat en rendement. Steeds vaker bepaalt je website de eerste indruk die je achterlaat bij een potentiële klant. Home Websites WordPress webdesign. We ontwikkelen je website graag vanuit een duidelijke strategie.
WordPress vs Joomla: wat kies je voor jouw website? SYNC.nl.
Het is handig om goed na te denken over hoe jij jouw website wilt gebruiken. Als blog of als statische website? Aan de hand van je wensen kun je daarna de website uitbreiden met andere functies. Er is keuze uit duizenden plugins.
Hoe bepaalt je serverlocatie de SEO van jouw website? Combell blog.
In elk van deze gevallen kan jij bij de Search Console van de Google Webmaster Tools bovendien aanduiden tot welk land jouw website zich specifiek richt. Is de locatie van je webhosting dan doorslaggevend voor de ranking van jouw website bij Google?
Website Analyse; Hoe reageren bezoekers op jouw website of webshop? 2nd Chapter Katwijk.
Door te achterhalen waar de bezoekers van jouw website of webshop het beste op reageren, kun je de site blijven optimaliseren en doorontwikkelen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die voor jouw website of webshop van toepassing zijn? Uiteraard kunnen wij je helpen.
Download het ebook Hoe scoort jouw website?
Download het ebook Hoe scoort jouw website? De 4 peilers van een goed presterende website. Wat maakt een goede website? En belangrijker voor bedrijven hoe zorg je ervoor dat je website goed scoort in de zoekrankings, en dus prominent in beeld komt bij potentiële klanten?
WordPress onderhoud Online marketing met resultaat.
Het is belangrijk, dat de site optimaal bereikbaar is en niet overgenomen wordt door hackers of mensen met kwade bedoelingen. Het is belangrijk om de site ook up to date te houden. Het zijn twee zaken welke we graag voor jouw website doen.

Contacteer ons