Op zoek naar jouw website?

jouw website
Slaagt jouw site voor de zoekmachine test? 4 zaken die je op orde moet hebben in 2018 Pay n Plan.
Deze geven je feedback en verbeterpunten om de snelheid van je website te optimaliseren. Via bijvoorbeeld https//tools.pingdom.com: kun je jouw website testen, het zal nooit perfect zijn en dat hoeft ook niet maar zorg er in ieder geval voor de je site er geen 3 seconde of langer over moet doen.
Statistieken van jouw website Helpdesk.
Statistieken van jouw website. Statistieken van jouw website. Belangrijk: dit artikel kan alleen gebruikt worden voor een Webhosting pakket. We houden bezoekersstatistieken bij van elke website op ons webhosting platform. Via je" Mijn Account" omgeving kan je een wachtwoord instellen voor je statistieken pagina en de statistieken pagina openen.
Checklist: met deze 10 stappen maak je jouw website AVG-proof.
Checklist: met deze 10 stappen maak je jouw website AVG-proof. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft grote gevolgen voor de website van je bedrijf of organisatie. Met deze 10 aandachtspunten voorkom je privacy-issues en zorg je voor compliance met de AVG/GDPR.
Stappenplan voor content marketing op jouw website Convident.
Krijgt je website een hogere plek op Google en dus beter vindbaar. Krijgen je klanten meer informatie over jouw bedrijf. Krijg je een relatie met je klanten. Door deze redenen is het zeker een gemis als er geen of te weinig waardevolle content op jouw website staat.
Zie jij jouw website nog graag? Leg haar dan eens goed in de watten voor Valentijn!
Vraag vandaag nog jouw gratis website scan aan. Stuur de link naar je website en je contactgegevens naar tom@intago.be. Wij investeren met liefde onze tijd in jouw digitale scan, en nodigen je vervolgens graag uit op kantoor om dit te bespreken.
11 tips om je website te optimaliseren Brewwwers.
Een duidelijk en niet te groot menu zorgt voor overzicht en door breadcrumbs te gebruiken weten bezoekers waar zij zich bevinden op jouw website. Daarnaast kun je gebruikmaken van duidelijke call-to-actions die aangeven wat het voordeel voor de bezoeker is wanneer hij erop klikt.
Is jouw website een kastanje? Fellmedia.
Wanneer jij hoger wilt komen in de zoekmachine, en je website vergelijkt met een kastanje, dan moet je een aantal op zoekmachine gerichte aanpassingen gaan maken. Aan je website, maar dat begreep je al. Wanneer wij gaan werken aan de zoekmachine optimalisatie van jouw website, dan hebben wij één bijzonder uitgangspunt.
Beveilig jouw website eenvoudig en snel met SSL!
Wij helpen je graag bij het AVG-proof maken van jouw website als deze bij ons gehost wordt! Door via onderstaande button jouw certificaat aan te vragen, weet je zeker dat jij er veel aan gedaan hebt om jouw website zo veilig mogelijk te maken.
Website Analyse; Hoe reageren bezoekers op jouw website of webshop? 2nd Chapter Katwijk.
Door te achterhalen waar de bezoekers van jouw website of webshop het beste op reageren, kun je de site blijven optimaliseren en doorontwikkelen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die voor jouw website of webshop van toepassing zijn? Uiteraard kunnen wij je helpen.
Hoe dynamisch is jouw website? Wizzbit.
passief Of staat de deur wagenwijd open met borden die naar binnen verwijzen en een verkoper voor de deur met flyers in zijn hand die mensen naar binnen stuurt voor jouw super producten! actief Zo werkt het ook online. Wil jij actief online ondernemen en een zo hoog mogelijke conversie uit jouw website halen?

Contacteer ons