Meer resultaten voor Zoekmachine toevoegen

Zoekmachine toevoegen
Snel de zoekmachine in Safari wijzigen appletips.
Let op, deze tip is alleen van toepassing in OS X Yosemite of eerder, vanaf OS X El Capitan is dit niet meer mogelijk. Klik hier om vooralsnog de zoekmachine te wijzigen. Meer over Safari kun je hier terugvinden. macOS OS X. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op Google te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om op LinkedIn te delen. Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op Pocket Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend. Er zijn nog geen reacties op dit bericht! Een reactie toevoegen.:
Zoekmachines toevoegen in Google Analytics André Scholten.
Voor je eerste suggestie: je zou inderdaad alle Google datacenters als zoekmachine kunnen toevoegen, of dat wenselijk is kun je zelf bepalen. En antwoord op je vraag: je weet niet welke index voor of achterloopt, waar er getest wordt, hoe er gereageerd wordt op personal search, of hij in het buitenland staat, enz.
Chrome: Zoekmachine wijzigen Internet PCMweb.nl.
Je hebt de keuze uit een aantal standaardzoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo. Wil je een zoekmachine gebruiken die niet in het overzicht staat, dan kun je er zelf een toevoegen. Onder Default Search klik je op Beheren. In Zoekmachines klik je op Toevoegen.
Tip: zoekmachine instellen in Chrome SeniorWeb.
Onder Zoekmachine naast De zoekmachine die wordt gebruikt in de adresbalk kunt u aangeven welke zoekmachine u standaard wilt gebruiken. Klik op het pijltje achter de huidige zoekmachine, in de meeste gevallen is dit Google. Klik op de zoekmachine die u in wilt stellen. De wijziging wordt automatisch opgeslagen. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. PCHulp aanvragen Bekijk het lidmaatschap. Gewijzigd: 31 augustus 2017. Printen Voeg toe aan Mijn archief. Toevoegen aan Mijn archief.
TOOLS Aan uw browser toevoegen.
Selecteer Als standaard toevoegen. Als u StartPage als een van de zoekmachines wilt toevoegen, maar nog steeds uw huidige zoekmachine wilt blijven gebruiken, selecteert u Toevoegen. StartPage zal nu verschijnen als een van de optionele zoekmachines onder Instellingen. Zoek met StartPage in Vivaldi.
Opera Help: Voorkeuren: Zoeken.
Opera wordt geleverd met een nuttige serie standaard zoekmachines, maar misschien wilt u daar enkele van uw eigen favorieten aan toevoegen. Een nieuwe zoekmachine toevoegen gaat het eenvoudigst op deze manier.: Ga naar de site waarvan u de zoekmachine wilt gebruiken.
Google als standaard zoekmachine instellen Computer Hulp Udenhout.
Het venster zoekmachine toevoegen verschijnt. Bevestig de Google zoekmachine met de toevoegen knop. Vergeet niet het vinkje te plaatsen bij Äls standaard zoekmachine instellen. Google is nu ingesteld als zoekmachine op Internet Explorer. Google instellen als startpagina op Internet Explorer.
Google instellen als standaardzoekmachine Google Zoeken Help.
Klik op Invoegtoepassingen beheren. Klik aan de linkerkant van de pagina op Zoekmachines. Klik in de linkerbenedenhoek op Meer zoekmachines zoeken. Klik op Toevoegen aan Internet Explorer. Vink het vakje naast Als standaard zoekmachine instellen aan. Klik op Toevoegen. Internet Explorer 9.
PC Tips Google Chrome Eigen zoekmachine toevoegen WebSonic.
Google Chrome Eigen zoekmachine toevoegen. Google Chrome kent een aantal standaard ingestelde zoekmachines en zal mits geimporteerd uit een andere browser de zoekmachine gebruiken die daar was ingesteld. Het is echter ook eenvoudig om een eigen zoekmachine toe te voegen aan de browser zoals bijvoorbeeld Wikipedia, YouTube of een andere zoekmachine van een website.
De instellingen voor standaardzoekmachines wijzigen in Firefox Hulp voor Firefox.
Veel zoekproviders bieden tevens add-ons waarmee u zelfs nog meer zoekmachines kunt toevoegen.: Klik op Meer zoekmachines toevoegen. Houd de muisaanwijzer boven de add-ons die u wilt toevoegen en klik op Toevoegen aan Firefox. Zie Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox voor meer informatie over het toevoegen van zoekmachines.

Contacteer ons