Op zoek naar zoekmachine?

zoekmachine
Zo ging zoekmachine Altavista ten onder.
Het was de eerste echte zoekmachine. Voordat AltaVista in 1995 ontstond, had je pech als je het hele internet wilde doorzoeken. Dat kon nog niet. AltaVista is niet bedacht omdat iemand een zoekmachine wilde bouwen. Nee, het Amerikaanse hardwarebedrijf Digital zocht een manier om een gloednieuwe supercomputer te testen.
Bouw je eigen zoekmachine NEMO Kennislink.
Het algoritme dat je een lijst links gaf als je bijvoorbeeld iets wilde weten over kattenvoeding, was zo makkelijk voor de gek te houden, dat allerlei porno en goksites in de bovenste pagina met links opdoken, en een vloed aan andere links die ook niets met kattenvoeding te maken hadden. Toen Larry Page en Sergey Brin hun PageRank-algoritme bedachten en daarmee de zoekmachine Google maakten, werden deze concurrenten weggevaagd.
Aangepast zoeken in Safari op de Mac Apple Support.
Als je vervolgens zoektermen typt in Safari, worden deze niet naar de zoekmachine verstuurd en worden er geen zoeksuggesties van de zoekmachine weergegeven in de resultatenlijst onder het adres en zoekveld van Safari. Voorkomen dat vanuit het slimme zoekveld zoekacties op een website worden gestart.
Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie? Dropsolid.
Indien er rekening wordt gehouden met deze factoren kan een website of webpagina een hogere positie innemen. Dit is wat men probeert te bereiken met SEO of zoekmachine optimalisatie. Om op een natuurlijke manier hoger te scoren in Google of andere zoekmachines, zit er maar één ding op: investeren in tijd en middelen.
Zoekmachine optimalisatie SEO Search engine optimization Siteffect.
32 2 451 00 53. Zoekmachine optimalisatie of SEO search engine optimization gebruik je om de natuurlijke referentiëring van jouw site te optimaliseren. Om jouw web-paginas hoog te laten scoren in de organische niet betalende zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox Hulp voor Firefox.
Search Menu Hulp verkrijgen. Menu Firefox sluiten. Vraag het de gemeenschap. Start een discussie en vind antwoorden door een vraag te stellen op een van onze productondersteuningsforums. Firefox Private Network. Firefox voor iOS. Firefox voor Android. Door alle productforums bladeren. Onze hulpartikelen verkennen. Doorzoek de kennisbank, tips en trucs, probleemoplossing en nog veel meer. Firefox Private Network. Firefox voor iOS. Firefox voor Android. Alle artikelen bekijken. Zoeken in Support. Een zoekmachine toevoegen of. Dit artikel aanpassen. Was dit artikel nuttig? Ja Nee Firefox downloaden. Systemen en talen. Wat is nieuw. Hoe werkt het? Nieuwe kopie downloaden. Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox. Firefox bevat standaard een aantal beschikbare zoekmachines. Veel websites bieden zoekmachines die u aan Firefox kunt toevoegen. Hierdoor kunt u rechtstreeks vanuit de adresbalk of zoekbalk van Firefox zoeken met de zoekmachine van die website. Dit artikel legt uit hoe u de door Firefox gebruikte zoekmachines kunt toevoegen of verwijderen.
Uw eigen zoekmachine maken en google.be instellen als zoekmachine in IE8 en IE9.
Microsoft 365 voeger Office. PC Notebook, printers, tablets, smartphones. Laptop desktop herstellingen. Service hulp en onderhoud. Uw eigen zoekmachine maken en google.be instellen als zoekmachine in IE8 en IE9. In Internet Explorer 9 is de link om uw eigen zoekmachine te maken ver te zoeken. Om google.be in te stellen als zoekmachine klik je op de link hieronder. In de pagina die daarna geopend wordt klik je op de knop Click" to install" Vink aan dat je de nieuwe zoekmachine als standaard wil gebruiken en dat ze een eventueel bestaande Google link moet overschrijven.
Lijst van alle zoekmachines op internet ISI Media Online communicatie voor dienstverleners.
Geregeld check ik de lijst en vul deze aan. Het is van belang om andere zoekmachines dan Google te gebruiken, omdat in iedere zoekmachine weer wat anders kan zitten, op een andere manier sorteert en presenteert. Lijst met beste zoekmachines.
De zoekmachine SPIP.
Om wat details te geven: de index neemt het dubbele van een artikel in. Als je ooit de zoekmachine uitschakelt om schijfruimte te besparen, vergeet dan niet om de indexgegevens te verwijderen om daadwerkelijk de schijfruimte die werd ingenomen door deze gegevens vrij te maken.
4 zoekmachines in de plaats van Google of Bing Orange België.
Home Internet TV. options" href/nl/opties-en-diensten/tv" classmenu-main-child-item" Tv-opties. channels" href/nl/producten-en-diensten/internet-tv-mobiel/tv-zenders" classmenu-main-child-item" Tv-zenders. app" href/nl/opties-en-diensten/orange-tv-app" classmenu-main-child-item" Orange TV-app. football" href/nl/producten-en-diensten/orange-football" classmenu-main-child-item" Orange Football. pass streaming eleven" href/nl/opties-en-diensten/eleven" classmenu-main-child-item" Streaming Eleven Pass. Smartphones en gsm's.' options" href/nl/opties-en-diensten/gsm-en-smartphone" classmenu-main-child-item" Opties voor je smartphone. configuration" href/nl/opties-en-diensten/online-instellen" classmenu-main-child-item" Je toestel instellen. buyback" href/nl/opties-en-diensten/gsm-en-smartphone/terugname-van-je-gsm" classmenu-main-child-item" Terugname van je gsm. repair" href/nl/opties-en-diensten/herstelling-van-je-toestel" classmenu-main-child-item" Herstelling van je gsm. insurance" href/nl/opties-en-diensten/verzekering-van-je-toestel" classmenu-main-child-item" Verzekering. instalment" href/nl/gespreid-betalen" classmenu-main-child-item" Gespreid betalen. Het bedrijf Orange. fr" href/fr" classlang-frFR." nl" href/nl" classlang-nl" activeNL." 4 zoekmachines in de plaats van Google of Bing. Tot uw dienst. Wanneer we online iets willen opzoeken, grijpen we massaal en haast zonder nadenken naar Google of Bing van Microsoft. Nochtans zijn er alternatieven, vaak ook veiliger of milieuvriendelijker. Dit zijn onze suggesties. Door Céline R. De servers van deze Europese parel staan in Frankrijk. Qwant werd opgericht in 2013 en biedt zijn gebruikers de garantie dat hun persoonlijke gegevens nooit ofte nimmer zullen worden bijgehouden of verkocht. Qwant respecteert je privacy en biedt neutrale zoekresultaten. Sinds 2013 werd een aantal nieuwe diensten toegevoegd, zoals een zoekmachine voor kinderen, nieuws, muziek en zelfs kaarten.

Contacteer ons