Resultaten voor zoekmachine

zoekmachine
Zo ging zoekmachine Altavista ten onder.
Het was de eerste echte zoekmachine. Voordat AltaVista in 1995 ontstond, had je pech als je het hele internet wilde doorzoeken. Dat kon nog niet. AltaVista is niet bedacht omdat iemand een zoekmachine wilde bouwen. Nee, het Amerikaanse hardwarebedrijf Digital zocht een manier om een gloednieuwe supercomputer te testen.
Bouw je eigen zoekmachine NEMO Kennislink.
Het algoritme dat je een lijst links gaf als je bijvoorbeeld iets wilde weten over kattenvoeding, was zo makkelijk voor de gek te houden, dat allerlei porno en goksites in de bovenste pagina met links opdoken, en een vloed aan andere links die ook niets met kattenvoeding te maken hadden. Toen Larry Page en Sergey Brin hun PageRank-algoritme bedachten en daarmee de zoekmachine Google maakten, werden deze concurrenten weggevaagd.
Aangepast zoeken in Safari op de Mac Apple Support.
Als je vervolgens zoektermen typt in Safari, worden deze niet naar de zoekmachine verstuurd en worden er geen zoeksuggesties van de zoekmachine weergegeven in de resultatenlijst onder het adres en zoekveld van Safari. Voorkomen dat vanuit het slimme zoekveld zoekacties op een website worden gestart.
Wat is SEO of zoekmachine optimalisatie? Dropsolid.
Indien er rekening wordt gehouden met deze factoren kan een website of webpagina een hogere positie innemen. Dit is wat men probeert te bereiken met SEO of zoekmachine optimalisatie. Om op een natuurlijke manier hoger te scoren in Google of andere zoekmachines, zit er maar één ding op: investeren in tijd en middelen.
Zoekmachine optimalisatie SEO Search engine optimization Siteffect.
32 2 451 00 53. Zoekmachine optimalisatie of SEO search engine optimization gebruik je om de natuurlijke referentiëring van jouw site te optimaliseren. Om jouw web-paginas hoog te laten scoren in de organische niet betalende zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.
Een zoekmachine toevoegen of verwijderen in Firefox Hulp voor Firefox.
2 Zoekmachines verbergen. 3 Zoekmachines verwijderen. 3.1 Een verwijderde zoekmachine terugzetten. Noot: als u een van de standaardzoekmachines die in Firefox zijn ingebouwd, zoals Google, hebt verwijderd, dan kunt u de standaardzoekmachines in de Opties Voorkeuren van Firefox herstellen. Zie Zoekmachines verwijderen en Een verwijderde zoekmachine terugzetten hieronder. Een zoekmachine toevoegen vanaf de zoekbalk. Firefox biedt een optionele zoekbalk. Zie De zoekbalk aan uw Firefox-werkbalk toevoegen om deze aan Firefox toe te voegen. Bezoek een website die een OpenSearch zoekbalk aanbiedt we gebruiken hier als voorbeeld youtube.com. Klik op het vergrootglas in de zoekbalk en klik daarna op YouTube toevoegen. De zoekmachine verschijnt in de beschikbare zoekopties. Een zoekmachine toevoegen vanaf de adresbalk. Wanneer u een website bezoekt die een OpenSearch zoekmachine aanbiedt, kunt u deze toevoegen vanuit het menu Pagina-acties van de adresbalk. Klik op de knop Pagina-acties 3 puntjes in de adresbalk. Selecteer Zoekmachine toevoegen vanuit het menu. Ontdekken van zoekmachines toevoegen aan de adresbalk: Klik met de rechtermuisknop Klik terwijl u de Control toets ingedrukt houdt bij de Pagina-acties op het menu-item Zoekmachine toevoegen dat een beschikbare zoekmachine aanduidt zoals hierboven getoond voor YouTube en selecteer Toevoegen aan adresbalk.
Uw eigen zoekmachine maken en google.be instellen als zoekmachine in IE8 en IE9.
Uw eigen zoekmachine maken en google.be instellen als zoekmachine in IE8 en IE9. In Internet Explorer 9 is de link om uw eigen zoekmachine te maken ver te zoeken. Om google.be in te stellen als zoekmachine klik je op de link hieronder. In de pagina die daarna geopend wordt klik je op de knop Click" to install" Vink aan dat je de nieuwe zoekmachine als standaard wil gebruiken en dat ze een eventueel bestaande Google link moet overschrijven.
Lijst van alle zoekmachines op internet ISI Media Online communicatie voor dienstverleners.
Lijst van Nederlandse zoekmachines. Zoek je fotos, lees dan deze veelgeraadpleegde lijst van websites met rechtenvrije fotos. Zoekmachines op internet helpen mensen informatie te vinden die ze zoeken. Als je een eigen website hebt, hoop je natuurlijk dat je gevonden wordt. Dit gebeurt door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Dat is zoekmachineoptimalisatie of SEO search engine optimisation. In Nederland is dat vaak synoniem aan hoger in Google komen. ISI Media helpt daarbij. Bijvoorbeeld door rekening te houden met de ranking factoren van Google, de Page Authority. Wat is SEO? Wat is een zoekmachine?
De zoekmachine SPIP.
Om wat details te geven: de index neemt het dubbele van een artikel in. Als je ooit de zoekmachine uitschakelt om schijfruimte te besparen, vergeet dan niet om de indexgegevens te verwijderen om daadwerkelijk de schijfruimte die werd ingenomen door deze gegevens vrij te maken.
4 zoekmachines in de plaats van Google of Bing Orange België.
Home Internet TV. options" href/nl/opties-en-diensten/tv" classmenu-main-child-item" Tv-opties. channels" href/nl/producten-en-diensten/internet-tv-mobiel/tv-zenders" classmenu-main-child-item" Tv-zenders. app" href/nl/opties-en-diensten/orange-tv-app" classmenu-main-child-item" Orange TV-app. football" href/nl/producten-en-diensten/orange-football" classmenu-main-child-item" Orange Football. pass streaming eleven" href/nl/opties-en-diensten/eleven" classmenu-main-child-item" Streaming Eleven Pass. Smartphones en gsm's.' options" href/nl/opties-en-diensten/gsm-en-smartphone" classmenu-main-child-item" Opties voor je smartphone. configuration" href/nl/opties-en-diensten/online-instellen" classmenu-main-child-item" Je toestel instellen. buyback" href/nl/opties-en-diensten/gsm-en-smartphone/terugname-van-je-gsm" classmenu-main-child-item" Terugname van je gsm. repair" href/nl/opties-en-diensten/herstelling-van-je-toestel" classmenu-main-child-item" Herstelling van je gsm. insurance" href/nl/opties-en-diensten/verzekering-van-je-toestel" classmenu-main-child-item" Verzekering. instalment" href/nl/gespreid-betalen" classmenu-main-child-item" Gespreid betalen. Het bedrijf Orange. fr" href/fr" classlang-frFR." nl" href/nl" classlang-nl" activeNL." 4 zoekmachines in de plaats van Google of Bing.

Contacteer ons