Meer resultaten voor zoekmachine ilse

zoekmachine ilse
Geschiedenis van Ilse de Nederlandse Google.
Je kan deze uitgave zien als de voorloper van de ilse internetgids. Ilse terug en een nieuwe ilse. Ilse.nl, de eerste Nederlandse zoekmachine, en naamgever van digitale uitgever ilse media, is in 2011 terug bij oprichters Merien ten Houten en Robert Klep.
Ilse test zoekmachine voor tweedehands auto's' Twinkle. Twinkle Digital Commerce. Twinkle Digital Commerce. BBP Media.
Ilse test zoekmachine voor tweedehands auto's.' Ilse test zoekmachine voor tweedehands auto's.' Ilse Media is een zoekmachine voor occasions gestart. Internetters kunnen op de site een tweedehands auto vinden die op andere autosites wordt aangeboden. Ilse wil zo de automarkt op internet transparanter maken.
Ilse nog altijd meestgebruikte zoekmachine in Nederland Webwereld.
p/Volgens de meest recente meting laatste kwartaal van 2000 heeft Ilse een marktaandeel in ons land van maar liefst 44 procent. De zoekmachine van VNU wordt gevolgd door Vindex met een marktaandeel van 15 procent en de Nederlandse versie van AltaVista 10 procent.
Ilse.nl werkt aan een comeback Algemeen PCMweb.nl.
Ilse.nl is terug bij twee van zijn oprichters. Ilse Media heeft de leiding overgedragen, zodat gepoogd kan worden de site nieuw leven in te blazen. Ilse.nl is de oudste Nederlandse zoekmachine en in zijn hoogtijdagen de meest populaire website van Nederland.Dat Ilse.nl zijn relevantie is kwijtgeraakt, komt door de sterke opkomst van Google en gebrek aan innovatie bij de Nederlandse zoekmachine.
Ilse Media koopt website Kieskeurig.nl Overig bndestem.nl. Weer. BN DeStem logo. BN DeStem logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. BN DeStem logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pl
Ilse Media is een van de toonaangevendste internetuitgevers en onderdeel van de voormalige publiekstijdschriftendivisie van VNU die is verkocht aan het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Ilse Media bezit onder meer de zoekmachine ilse.nl, startpagina.nl en de nieuwssite nu.nl. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes?
Extraa Internet Solutions webdesign, webshop, hosting, domeinnaam, php, cms, portfolio.
U bevindt zich in: Helpdesk Zoekmachines. Extraa biedt u een gateway naar de belangrijke zoekmachines met het doel u te helpen 1 bij het vinden van de juiste informatie, en 2 bij het promoten van uw eigen website. De volgende zoekmachines hebben we gevonden in Nederland. Sommige Nederlandse zoekmachines accepteren alleen sites in het Nederlands of met een nl domein toevoeging. debeste.nl is een metazoekmachine. 1stekeuze.nl 1stekeuze.nl is een directory. Ga naar de us-list voor meer algemene informatie over Google. De Ilse Media Group claimt ruim 1.500.000 pagina hits per dag te ontvangen. 50% van de Nederlandse webbezoekers gaan dagelijks naar Ilse.nl. Ga naar de us-list voor meer algemene informatie over Hotbot. Kobala.nl is een zoekmachine die met behulp van een robot het nederlandstalige web indexeert.
Zoekmachine Ilse verliest terrein op Google Computable.nl.
De bekendheid en het gebruik van de Nederlandse zoekmachine Ilse zijn het laatste half jaar gedaald met respectievelijk 4 en 3 procent. Ilse is in Nederland nog wel de tweede zoekmachine achter Google. Dat blijkt uit de nieuwe Nationale Search Engine Monitor.
De best bezochte websites van deze eeuw: van Startpagina tot Google.
Wat deden mensen dan online? Ze keken vooral op Startpagina, waar allerlei leuke links verzameld waren, ze zochten via Ilse, Altavista of Vindex, volgden de nieuwe technologie op Planet en Webwereld, Hotmailden en chatten via MSN, bekeken het laatste nieuws op Teletekst, planden hun reis op NS.nl of bezochten de site van de publieke omroep die toen nog geen NPO heette. Ilse, Altavista, Vindex en Planet bestaan niet meer, uit Webwereld werd vorige week de stekker getrokken. 20002010: Google, MSN, shoppen. In 2000 staat VNU-dochter Ilse Media met Startpagina en zoekmachine Ilse op 1 en 2 in de lijst met best bezochte websites.
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Zeker in de jaren 90 was Ilse een zoekmachine die redelijk populair was. De laatste jaren is het wat stiller geworden, maar ze leven nog steeds! Tot slot nog een Nederlandse zoekmachine. Davindi is een zoekmachine waarmee gezocht wordt in de opensourcedatabank van Kennisnet. Je kan hier onder andere artikelen van Kennislink, filmpjes van SchoolTV, Teleblik en van de Beroepenbeeldbank vinden. Ideaal dus voor scholieren en studenten die op zoek zijn naar informatie.
Nederlandse zoekmachine Ilse fors uitgebreid Computable.nl.
EINDHOVEN Van de Nederlandse zoekmachine onder de naam Ilse is een nieuwe versie gelanceerd. Ilse www.ilse.nl is de populairste Internet-index van ons land. De laatste versie bevat een index van meer dan een miljoen www-pagina's' uit het Nederlandse deel van Internet.

Contacteer ons