Resultaten voor ilse zoekmachine

ilse zoekmachine
ilse zoekmachine Wikipedia.
Vanaf dat moment was de zoekmachine bereikbaar onder de naam www.ilse.nl, en ontstond het bedrijf ilse C.V. Later werd dit ilse media B.V. Nadat de koppeling met Interlink was komen te vervallen werd naast Ilse tot 1998 ook de naam Interactive Lowlands Search Engine gebruikt.
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Ook kan je gemakkelijk zien welke restaurants en andere zaken zijn aanbevolen of bezocht door vrienden/kennissen. Uiteraard mag het oeroude Nederlandse alternatief niet ontbreken in dit overzicht. Zeker in de jaren 90 was Ilse een zoekmachine die redelijk populair was.
Ilse zoekmachine: over, afgelopen, uit Marketingfacts.
En die 8% van de internetters die Ilse als meestgebruikte zoekmachine noemt is naar verwachting niet goed voor 8% van alle zoekopdrachten maar minder. Ilse heeft inderdaad, zoals Anders al noemt, minder ervaren gebruikers die minder intensief van Internet gebruik maken, en dus ook minder zoekopdrachten plaatsen.
Ilse meest gebruikte zoekmachine Adformatie.
Ilse blijft met ruime voorsprong de meest gebruikte zoekmachine in Nederland. Volgens cijfers van online marketingbureau Checkit.nl in samenwerking met Nedstat heeft Ilse 42 procent marktaandeel. In de topvijf van meest gebruikte zoekmachines in het tweede kwartaal van dit jaar staan naast Ilse, Google, 13 procent, Vindex 12 procent, Altavistanl, 9 procent en Lycos 5 procent.
Ilse nog altijd meestgebruikte zoekmachine in Nederland Webwereld.
Volgens een onderzoek van Internet Databureau en Checkit is Ilse de populairste zoekmachine in Nederland, gevolgd door Vindex. Volgens een onderzoek van Internet Databureau en Checkit is Ilse de populairste zoekmachine in Nederland, gevolgd door Vindex. Ilse nog altijd meestgebruikte zoekmachine in Nederland.
Zoekmachine Ilse gaat zoekdienst vernieuwen.
aldus Paul Molenaar, directeur ilse media op zijn weblog. Zoekmachine Ilse heeft de laatste jaren aan populariteit ingeboet ten gunste van marktleider Google. De naamsbekendheid van de zoekmachine is echter nog steeds hoog, zo blijkt uit recente onderzoeken van onder meer de Nationale Search Engine Monitor.
De zoekmachine Ilse en Ilse media.
Ilse is meer dan alleen een zoekmachine. Ilse media bestaat o.a. uit Ilse.nl, Startpagina.nl, NU.nl, Vindex.nl, Overzicht.nl, Download.nl en Web-log.nl. Hierdoor wordt een enorme hoeveelheid nederlandse internetgebruikers bereikt. Terug naar het overzicht zoekmachines. Terug naar zoekmachine optimalisatie. Axivorm webdesign bedrijf.
Ilse-oprichter wil geesteskind doen herrijzen Sprout.
Hoog tijd voor oprichters Merien ten Houten en Robert Klep om de zoekmachine weer nieuw leven in te blazen. Met nieuwe technologie wil Ten Houten tenminste tien procent marktaandeel veroveren. Gemakkelijk is anders. Google" heeft nu een martkaandeel van negentig procent, dat vind ik veel. Dat is ook een beetje eng. En ik vraag me af of Google nu zo perfect is voor die negentig procent van de Nederlandse bevolking" Ten Houten werkt aan technologie die ervoor moet zorgen dat Ilse begrijpt wat er met een zoekterm bedoeld wordt.
Ilse.nl terug in de aanval met vernieuwde zoekmachine Marketingfacts.
De strategie van vernederlandsing van de zoekmachine door gebruik te maken van de Nederlandse kennis en relaties lijkt me een goede strategie, volgens mij moet er een hoop interessante Nederlandse content binnen het Sanoma en het Ilse Media netwerk zijn, of wellicht daarbuiten waarmee Ilse Nederlandser kan worden dan de anderen.
Zoekmachine Ilse verliest terrein op Google Computable.nl.
De bekendheid en het gebruik van de Nederlandse zoekmachine Ilse zijn het laatste half jaar gedaald met respectievelijk 4 en 3 procent. Ilse is in Nederland nog wel de tweede zoekmachine achter Google. Dat blijkt uit de nieuwe Nationale Search Engine Monitor.

Contacteer ons